جراحی زیبایی

لیپوماتیک شکم

لیپوماتیک شکم

لیپوماتیک شکم یکی از انواع روش های لیپوساکشن است. لیپوماتیک به معنای لاغری، پر کردن و تغییر شکل مجدد نواحی خاص بدن با از بین بردن رسوبات اضافی چربی یا انتقال به مناطق مورد نظر است.

چندین نوع تکنیک برای حذف چربی های شکم وجود دارند که مهمترین آنها لیپوساکشن، لیپولیز و لیپوماتیک شکم را می‌توان نام برد.

بعضی از این روش ها بسیار تهاجمی بوده و ممکن است خطرات بسیاری برای بیمار داشته باشند. با این حال لیپوماتیک شکم روشی است که به تازگی برای رفع مشکلات و عوارض مربوط به تکنیک های قبلی مانند لیپوساکشن اختراع شده است.

یکی از معایب لیپوساکشن تهاجمی بودن آن است که در آن با استفاده از برش های بزرگ طی عمل جراحی بافت چربی اضافی خارج می شود. این یک تکنیک سنتی جراحی است که نیاز به بیهوشی عمومی دارد و مدت عمل آن نیز طولانی است و آسیب بیشتر به بافت ها وارد می کند.

علاوه بر اینها خونریزی در حین عمل، میزان عوارض بالاتر، طولانی تر شدن دوره بهبودی و زخم در روش لیپوساکشن باعث شد تا روش لیپوماتیک که دارای خطر کمتر و ایمنی بیشتر است به وجود بیایند.

امروزه، جراحان متخصص زیبایی ماهر، با استفاده از دستگاههای پیشرفته با نام لیپوماتیک، چربی اضافی را از شکم خارج می‌کنند که عوارض کمتری و نتیجه بهتری نسبت به سایر روش ها دارد.

در لیپوماتیک شکم، بافتهای چربی شکسته شده و از بدن خارج می شوند. در این روش لوله ای به نام کانول در شکم وارد می شود. این لوله علاوه بر حرکات عقب و جلو، دارای حرکات چرخشی و لرزشی نیز است. فناوری به کار رفته در این دستگاه چنان ظریف است که آن را از لیپوساکشن متمایز کرده است. چربی ها در لیپوماتیک شکم نه از طریق تشعشع گرما یا لیزر بلکه با وارد کردن فشار فیزیکی از بافت جدا می شوند.

آیا برداشت بیش از حد چربی در لیپوماتیک شکم باعث کاهش اندازه یا کاهش وزن می شود؟

فراموش نکنید که با از بین بردن چربی توسط لیپوساکشن، لیزر لیپولیز و همچنین لیپوماتیک شکم، اندازه کاهش پیدا می‌کند اما خیلی وزن کم نمی کنید. بنابراین، این یک تصور غلط است که برخی افراد بر این باورند که با این روش می توانند به طرز چشمگیری وزن خود را کاهش دهند.

با این روش، بیمار حداکثر بین 5 تا 10 کیلوگرم از دست می دهد. با این حال، افراد مبتلا به چاقی مزمن می توانند با روش های لاپاراسکوپی، وزن خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهند، به شرطی که بیمار واجد شرایط این جراحی باشد.

چه کسانی کاندیدای مناسب برای انجام جراحی لیپوماتیک شکم نیستند؟

کسانی که دارای بیماریهایی دیابت یا سیگاری هستند و افرادی که به مواد مخدر معتاد هستند، نامزد مناسبی برای لیپوماتیک شکم نیستند زیرا این روش عاری از عوارض نیست.

در مورد دیابتی ها، اگر دیابت تحت کنترل باشد، می توانند تحت عمل جراحی قرار گیرند. انجام معاینات، به عنوان مثال، کنترل قند خون و سایر درمانهای حیاتی قبل از عمل لیپوماتیک شکم ضروری است.

همچنین افراد مبتلا به کم خونی نمی‌توانند تحت این عمل قرار بگیرند. علاوه بر موارد فوق، افرادی که دارای مشکلات کبدی، مشکلات کلیوی، فشار خون، برخی از بیماریهای مادرزادی، برخی از بیماریهایی که باعث خونریزی می شوند نمی توانند کاندیدای مناسبی برای انجام لیپوماتیک شکم باشند. قبل از اینکه تصمیم به انجام لیپوماتیک شکم بگیرید باید با جراح خود مشورت کنید تا ببینید آیا شما کاندیدای ایده آل برای عمل لیپوماتیک شکم هستید یا خیر.

مزایای عمل لیپوماتیک شکم

برخی از مزایای لیپوماتیک شامل موارد زیر است:

  • در صورتی که لیپوماتیک شکم توسط یک متخصص و در یک کلینیک یا در یک اتاق عمل مجهز انجام شود، احتمال عفونت به حداقل می رسد.
  • احتمال آمبولی در روش لیپوماتیک شکم بسیار کمتر از روشهای لیپوساکشن است.
  • به دلیل کبودی و آسیب کمتر، سفت شدن پوست در این روش سریعتر از روش های دیگر است.
  • این عمل به صورت سرپایی انجام می شود، بنابراین بیماران می توانند فعالیت های روزمره خود را بعد از عمل انجام دهند.
  • تورم، کبودی و احساس خستگی بعد از عمل در این روش کمتر است.

سوالات متداول لیپوماتیک شکم :

1-مدت زمان ریکاوری لیپوماتیک شکم چقدر است؟

زمان بهبودی بعد از عمل لیپوماتیک شکم نسبت به سایر روشها خیلی کوتاه است. این دوره ممکن است بین دو تا سه روز طول بکشد، اما فرد باید یک ماه پس از عمل از خود مراقبت کند.

2-بیهوشی در لیپوماتیک شکم به چه صورت است؟

عمل لیپوماتیک شکمی تحت بی حسی موضعی انجام می شود، بنابراین از بیهوشی عمومی استفاده نمی شود و بیمار در حین جراحی احساس درد نمی کند.

3-آیا چربی خارج شده از شکم می تواند برای پر کردن سایر نقاط استفاده شود؟

چربی خارج شده از لیپوماتیک شکم را می توان برای فرم دهی به سایر قسمت های بدن مانند لب و گونه ها استفاده کرد.

4-لیپوماتیک شکم برای چه سنی توصیه نمی شود؟

در سنین بالای 50 سال، انجام این عمل جراحی توصیه نمی شود

5-آیا بیماران دیابتی نوع دوم می توانند تحت عمل لیپوماتیک شکم قرار گیرند؟

در صورت کنترل قند خون و نرمال شدن شرایط بیمار می تواند لیپوماتیک شکم انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *